Werkwijze

Ruim voor de trouwdag maken wij een afspraak voor de proefmake-up aan huis of op een door u gewenste locatie. Dat kan in een keer slagen maar het is ook mogelijk op deze eerste afspraak meerdere make-ups aan te brengen. We leggen de verschillende make-up stijlen vast op foto’s zodat u nadien nog rustig kunt bepalen welke stijl het best aansluit bij uw persoonlijke schoonheid en wensen.

Belangrijk is dat de make-up de hele dag mooi blijft en ook voor de foto’s is het van belang hoe de make-up is aangebracht in verband met meerdere facetten zoals sieraden, belichting, flits, seizoen, locatie etc.   En ook niet onbelangrijk..  wat draagt uw geliefde en welke bloemen  zijn er verwerkt in uw boeket?

Misschien gebruikt u (bijna) nooit make-up en toch wilt u graag op deze dag uiteraard iets meer aan uw uiterlijk doen zonder dat u zichzelf ongemakkelijk, onherkenbaar of anders voelt. Ik leg graag de accenten op de natuurlijke schoonheid van de bruid zodat de make-up geen ‘masker’ wordt maar een bijna onzichtbaar of geraffineerd accent op de blikvangers van uw gezicht. Dat alles in harmonie met uw bruidsjurk, sieraden, bloemen en met de kleding van de bruidegom.

MaripoZa biedt u ook de mogelijkheid om samen de make-up aan te schaffen en biedt u daarbij  een kleine workshop aan hoe u zelf de make-up  bij kunt werken op de trouwdag of in de toekomst.

Uiteraard is het mogelijk  (tegen een meerprijs) uw moeder, zussen, nichten, vriendinnen, getuigen en/of bruidsmeisjes hiervoor uit te nodigen. Voor meer informatie verwijs ik u graag door naar de tarieven.

swan feather